Så fixar du festlooken 2022

Så fixar du festlooken 2022

När det är dags för fest och du vill se sådär snygg och välklädd ut ska du verkligen satsa på smycken. Det är ofta det små detaljerna som gör hela skillnaden och som skapar den där snygga helhetskänslan. Kombinera smycken med rätt kläder för den perfekta outfiten.

Att gå på fest är trevligt på många sätt. När du ska ut på fest och dansa hela natten är det roligt att se fin ut. För att du ska få en riktigt bra look är det viktigt att du tänker på allt från kläder till smycken. Smycken är verkligen något som lyfter en outfit och kan göra den komplett. Att bära silverhalsband är en bra idé om du vill ha ett säkert kort. Silversmycken är klassiska och fungerar alltid oavsett tillfälle. Du kan satsa på ett hängsmycke i silver när du ska klä upp dig. Ett tips är att du väljer en bokstavsberlock vilket ger dig ett väldigt personligt smycke. Du kan även matcha och mixa olika silverhängsmycken för att skapa en riktigt livfull look.

Våga bära många smycken tillsammans

I år är det trendigt att verkligen våga maxa och ösa på med olika smycken. Du kan mixa gamla klassiker med mer moderna smycken för att skapa en trendig och elegant look. Mixa och matcha helt utifrån dina egna preferenser. Våga exempelvis bära armband i olika material och strukturer för att få en unik stil. Att mixa guld och silver är också helt rätt just den här säsongen och det fungerar lika bra till vardags som till fest. När du ska på fest är smyckena en viktig komponent för hur din look blir. Smycken kan göra att du känner dig festfin på ett kick och kan vara det du behöver för att känna dig snygg. Tänk på att välja smycken som du verkligen gillar och som speglar din personlighet.

Smycken att satsa på 2022:

  • Silver- och guldsmycken.
  • Smycken i olika strukturer och material.
  • Bär flera halsband i varierande längder och material.
  • Pärlor i olika former.

Draperade plagg och korsetter

När du ska på fest är det roligt att klä dig i plagg som andas fest. Den här säsongen är ett avklätt och kroppsnära mode på tapeten. Många av trenderna passar sig väldigt bra till mer festligare tillfällen. Draperat är en modetrend som syns den här säsongen och det finns massor med fina plagg som är draperade. En draperad klänning eller topp är perfekt till utekvällen. Korsetten är ett plagg som för storstilad comeback och det är ett användbart plagg som du kan kombinera med olika underdelar när du ska på fest.

Cut outs som visar hud

Det minimalistiska 90-talet som har gjort återtåg är verkligen plagg som passar utmärkt till både hemmafesten och till nattklubben. Hitta klänningar, toppar och byxdressar som är kroppsnära, gärna i svart och helst med olika cut outs. Att våga visa hud är verkligen något som genomsyrar många av den här säsongens modetrender. Spets är också något som passar utmärkt när du ska klä upp dig och vara lite extra fin. Om du är den modiga typen kan du klä dig i spets från topp till tå.